TikTok Egg Wrap

2.69

Egg Wrap

Pete 30cm e mbështjellur në 4 rende, duke përfshirë vezë, mish, djathë të grirë dhe salcën e djegëst Spicy Mayo (apo zgjedhjen tuaj te salcave) - e gjitha e pjekur në toster. 30cm tortillas wrapped on 4 levels, including eggs, meat, cheese and spicy mayo salsa (or salsa of your choice) - all grilled on a toaster.

 • Mince - Mish i grirë viçi (e rekomanduar)
  Chicken Adobo - Pulë
  Spicy Chicken - Pulë e djegëst
  Barbacoa - Mish i zier viçi - €0.50
  Veggie Fajita (speca vegjetarian)
 • Spicy Mayo (e rekomanduar)
  Sour Creme
  Salcë e kuqe (jo e djegëst)
  Salcë e kuqe (djegëst)

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 9.99 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 5721

You may also like…