TikTok Sweet Wrap

1.99

Sweet Wrap

Pete 30cm e mbështjellur në 4 rende, duke përfshirë nutella, gjalpë kikiriki, dredhëza, banane dhe biskota - e gjitha e pjekur në toster. 30cm tortillas wrapped on 4 levels, including nutella, peanut butter, strawberries, bananas and bisquits - all grilled on a toaster.

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 9.99 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 5850