Chips, Fruits & Drinks

0.00

Chips, Desserts, Fruits & Drinks

Nga chips tek dezertat, supat, pijet freskuese dhe çdo gjë tjetër e shtëpisë MUCHO! From chips to soups, refresh drinks, and all the other MUCHO homemades!

 • Mucho FRUITS (Kiwi, Shegë, Pjeshkë, Mollë, Portokall) - €0.99
  10cm Sweet'n'Crunchy Taco - €0.49
  15cm Sweet'n'Crunchy Taco - €0.79
  Mucho Tomato SOUP - €0.99
  Mucho Broccoli SOUP - €0.99
  Large Tortilla CHIPS Classic +3 salsa - €1.49
  Large Tortilla CHIPS Spicy +3 salsa - €1.49
  Guacamole - €1.00
  Small Tortilla CHIPS Classic +1 salsa - €0.99
  Small Tortilla CHIPS Spicy +1 salsa - €0.99
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst) - €0.20
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst) - €0.20
  Salca Sour Creme (me hudhër) - €0.20
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.99
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.99
  Mucho REFRESH - Verde (Kiwi, Spinaq, Mollë, Limon, Lime, Portokall) - €0.99
  Mucho TORTILLA petë 30cm - €0.20
  Mucho TORTILLA petë 15cm - €0.10
 • Coca Cola 0.33L - €1.00
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.00
  Fanta 0.33L - €1.00
  Schweppes 0.33L - €1.00
  Ujë Rugove 0.33L - €0.50
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.00
  Birra Peja 0.33L - €1.50
  Desperados 0.33L - €2.50
  Corona 0.33L - €2.50
  Tuborg 0.33L - €2.50

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 10 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Categories: , Product ID: 1714

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chips, Fruits & Drinks”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë Hane-Shtune nga 10:30 deri 22:00.