Taquitos + Spicy Mayo

1.99

Mucho Chicken 4'Taquitos

Taquitos janë tortilla 10cm të taco-s, të cilat fërgohen duke mbështjellur mishin, djathin e grirë dhe fajitat.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish ia copëtuar dhe djegëst pule
  Mix Adobo + Spicy
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €0.60
  Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €0.60
  Spicy Chicken - Mish ia copëtuar dhe djegëst pule - €0.60
  Spicy Chicken - Mish ia copëtuar dhe djegëst pule - €0.60
  Spicy Adobo Mayo - Salcë e djegëst me majonez & adobo - €0.30
  Spicy Adobo Mayo - Salcë e djegëst me majonez & adobo - €0.30

Chips, Desserts & Drinks

 • Sweet Taco - Anise - €0.49
  Sweet Taco - Choco - €0.49
  Choco Smoothie - €1.19
  Broccoli Soup - €0.99
  Large Tortilla CHIPS +2 salsa - €1.49
  Small Tortilla CHIPS +1 salsa - €0.99
  Extra GUACAMOLE - €0.99
  Spicy Mayo - €0.30
  Mucho SALSA Kuqe - Jo djegëst - €0.20
  Mucho SALSA Kuqe - Shumë djegëst - €0.20
  Mucho SALSA Bardhë - Jo djegëst - €0.20
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.79
 • Coca Cola 0.33L - €1.00
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.00
  Fanta 0.33L - €1.00
  Schweppes 0.33L - €1.00
  Ujë Rugove 0.33L - €0.70
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.00
  Birra Peja 0.33L - €1.50
  Corona 0.33L - €2.50
  Desperados 0.33L - €2.50
  Tuborg 0.33L - €2.50

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 4008
Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 23:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 23:00.