Mucho 3’Tacos

0.00

Mucho 3'Tacos

Mucho Tacos përbëhen nga 3 copë tortilla të shtëpisë (15cm), dhe vjen me zgjedhjen tuaj të mishit dhe të gjitha salsave të shtëpisë përfshirë guacamole-n e famshme. Mucho Tacos are made of 3 pcs homemade tortillas (15cm), which come with your choice of meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Petë misri - Corn Tortillas
  Petë gruri - Wheat Tortillas
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €4.49
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €4.49
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €5.39
  Veggie - Me guacamole - €4.49
  Mix Meat - Të ndryshme - €4.99
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.99
  Sallatë e Gjelbërt
  Lakër e kuqe & karrotë
  Sour Creme (me hudhër)
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Djath i grirë - €0.30
 • Shumë djegëst
  Pak djegëst
  Aspak djegëst

Chips, Desserts & Drinks

Kompleto porosinë me pije, homemade pije freskuese dhe chips. Complete your order with drinks, homemade refreshments and chips.

 • Sweet Taco - Anise - €0.89
  Sweet Taco - Choco - €0.89
  Large Tortilla CHIPS Classic +2 salsa - €1.49
  Small Tortilla CHIPS Classic +1 salsa - €0.99
  Extra GUACAMOLE - €0.99
  Salca Spicy Mayo (djegest, adobo, majoneze) - €0.30
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst) - €0.20
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst) - €0.20
  Salca Sour Creme (me hudhër) - €0.20
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.79
 • Coca Cola 0.33L - €1.20
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.20
  Fanta 0.33L - €1.20
  Schweppes 0.33L - €1.20
  Ujë Rugove 0.5L - €0.70
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.00
  Birra Peja 0.33L - €2.00
  Corona 0.33L - €3.00
  Desperados 0.33L - €3.00
  Tuborg 0.33L - €2.50

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 9.99 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 3116

You may also like…