Taco individuale (1 copë)

0.00

Mucho Tacos përbëhen nga tortilla të shtëpisë (15cm), dhe vjen me zgjedhjen tuaj të mishit dhe të gjitha salsave të shtëpisë përfshirë guacamole-n e famshme. Ju mund të selektoni më shumë se 1 taco tek BAZA, por shtesat tjera do të jenë të njejta për të gjitha. Për të ndryshuar shtesat, shtoni këtë produkt në shportë dhe selektoni “Taco Individuale” të re.

 

Mucho Tacos are made of homemade tortillas (15cm), which come with your choice of meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.
You may select more than 1 taco, but other add-ons will be the same for all tacos selected. To change the add-ons, add this order to the cart and begin a new “Individual Taco” order.

1 copë Taco

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.40
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.50
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.75
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.50
  Veggie - Me guacamole - €1.50
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.50
  Sallatë e Gjelbërt
  Lakër e kuqe & karrotë
  Sour Creme (me hudhër)
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Djath i grirë
 • Shumë djegëst
  Pak djegëst
  Aspak djegëst
 • Aspak djegëstJu lutem keni parasysh se disa nga produktet më lartë kanë djegësti të vogël natyrale.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 3099

You may also like…