Sale!

Rri n’Shpi (11.50 EUR)

14.50 11.50

Për juve që ja mani ma shumë kah Tip TAQUITO, e kemi kriju KOMBON especial: Rri n’shpi! 🤩

🍲 1x bowl (barbacoa +1€)
🌮 8x taquitos (pulë) + salcë Spicy Mayo
🌮 6x quesadilla (çfarëdo mishi)
🍟 1x chips + 3 salcë (sour cream, red, red-chilli)
PËR VETËM 11.50€!
🥤+ 1x Coca Cola FALAS!
Ndërsa për më shumë: shto 🌮TACO për 1.35€/copën!

Shijoje te vendi ose n’shpi me FREE DELIVERY:
💬 www.eatmucho.com
🤳 048 733 733

Krijo Mucho BOWL

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë
  Mince - Mish i grirë viçi
  Veggie - Me guacamole
 • Oriz i bardh cilantro-lime
  Oriz integral cilantro-lime
  Sallatë e Gjelbërt
  Asnjë
 • Fasule e kuqe
  Asnjë
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.99
  Sallatë e Gjelbërt
  Lakër e kuqe & karrotë
  Djath i grirë
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)

TË TJERA NË KOMBINIM

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Mince - Mish i grirë viçi
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Mix Adobo + Spicy Chicken
 • Large CHIPS + 3 Salsa
  Coca Cola 1L
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.35
  Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.35
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.35
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.35
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.35
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.35
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.75
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.75
  Veggie - Me guacamole - €1.35
  Veggie - Me guacamole - €1.35
 • Sweet'n'Crunchy Taco - €0.49
  Sweet'n'Crunchy Taco - €0.49
  Sweet'n'Crunchy Taco - €0.49
  Sweet'n'Crunchy Taco - €0.49
  Mucho Pumpkin SOUP (Kungull) - €0.99
  Mucho Pumpkin SOUP (Kungull) - €0.99
  Mucho Pumpkin SOUP (Kungull) - €0.99
  Mucho Pumpkin SOUP (Kungull) - €0.99

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Kombinimi përfshinë Delivery FALAS (Free delivery with the combo) në PRISHTINË.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 4107

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rri n’Shpi (11.50 EUR)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *