Quesadilla

1.99

Mucho Quesadilla

Mucho Quesadilla përbëhet nga petë 25cm, të mbushura me djathë të grirë dhe të cilat mbështjellin zgjedhjen tuaj të mishit, pico de gallo (domate), misër, salsa të shtëpisë (djegëst apo jo), dhe shtesa tjera sipas kërkesës tuaj. Në fund, i gjithë produkti vendoset në toster, duke e shkrirë djathin dhe duke i ngrohë përbërësitë e brendshëm për një shije super unike. Mucho Bowl is a burrito packed on our unique bowl, which is a natyral, biodegradable bowl that preserves the freshness of the food. The bowl comes with your choice of rice, beans, meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.40
  Veggie
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.50
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.50
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.50
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Sour Creme (me hudhër)
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Djath i grirë
  Extra Guacamole (side) - €0.99
 • Shumë djegëst
  Pak djegëst
  Aspak djegëst
 • Aspak djegëstJu lutem keni parasysh se disa nga produktet më lartë kanë djegësti të vogël natyrale.

Chips, Desserts & Drinks

Oferta përfshinë një fruits mix apo supë (zgjedhni në mes frutave, apo supës brokoli/domate) dhe një sweet'n'crunchy taco. Por ju mund të shtoni pije, homemade pije freskuese dhe chips. Complete your order with drinks, homemade refreshments and chips.

 • Sweet Taco - Anise - €0.49
  Sweet Taco - Choco - €0.49
  Choco Smoothie - €1.19
  Broccoli Soup - €0.99
  Large Tortilla CHIPS +2 salsa - €1.49
  Small Tortilla CHIPS +1 salsa - €0.99
  Extra GUACAMOLE - €0.99
  Salca Spicy Mayo (djegest, adobo, majoneze) - €0.30
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Verde (Kiwi, Spinaq, Mollë, Limon, Lime, Portokall) - €0.79
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst) - €0.20
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst) - €0.20
  Salca Sour Creme (me hudhër) - €0.20
 • Coca Cola 0.33L - €1.00
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.00
  Fanta 0.33L - €1.00
  Schweppes 0.33L - €1.00
  Ujë Rugove 0.33L - €0.70
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.00
  Birra Peja 0.33L - €1.50
  Corona 0.33L - €2.50
  Desperados 0.33L - €2.50
  Tuborg 0.33L - €2.50

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 10 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 3641
Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 23:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 23:00.