Chips, Sweets & Drinks

0.00

Chips, Desserts & Drinks

Nga chips tek dezertat, supat, pijet freskuese dhe çdo gjë tjetër e shtëpisë MUCHO! From chips to desserts, soups, refresh drinks, and all the other MUCHO homemades!

 • Sweet Taco - Anise - €0.89
  Sweet Taco - Choco - €0.89
  Churros - €2.49
  Large Tortilla CHIPS Classic +2 salsa - €1.49
  Small Tortilla CHIPS Classic +1 salsa - €0.99
  Extra Guacamole - €0.99
  Salca Spicy Mayo (djegest, adobo, majoneze) - €0.30
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst) - €0.20
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst) - €0.20
  Salca Sour Creme (me hudhër) - €0.20
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.79
 • Coca Cola 0.33L - €1.20
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.20
  Coca Cola 1.25L - €2.00
  Fanta 0.33L - €1.20
  Schweppes 0.33L - €1.20
  Ujë Rugove 0.5L - €0.70
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.20
  Birra Peja 0.33L - €2.00
  Desperados 0.33L - €3.00
  Corona 0.33L - €3.00
  Tuborg 0.33L - €2.50

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 10 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Categories: , Product ID: 1714