Sale!

La Bomba’22

16.30 11.95

Category: Product ID: 11509

Description

🌮6x Birria Tacos me Barbacoa
🫔6x Taquito me Adobo pulë
🧀6x Quesadilla (copë) me Adobo pulë
🥣4x Salsa sipas qejfit!

Kreeejt për 11.95 EUR!

🥤+ Coca Cola 1.25L (2 EUR)
🍟+ Chips t’shpisë (1 EUR)

Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 22:00 dhe vikendeve nga 11:00 deri 22:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 22:00 and on weekends 11:00 till 22:00