Sale!

La Bomba

18.19 15.95

Zgjedh mishin dhe të tjera

LA BOMBA 2 - Iftar Edition 3x Birria apo Grilled Tacos (Adobo Pulë / Barbacoa viçi) 1x Mexican Burger (Adobo Pulë / Barbacoa viçi) 1x Medium Burrito (Adobo Pulë / Barbacoa viçi) 1x Chips 1x Churros set (ëmbël) 5x Salsa 1-5x Hurme

 • 1. Grilled / Birria Tacos me PULË ADOBO
  1. Grilled / Birria Tacos me BARBACOA - €0.50
  2. Burger me PULË ADOBO
  2. Burger me BARBACOA - €0.50
  3. Medium Burrito PULË ADOBO
  3. Medium Burrito me BARBACOA - €0.50
 • Shto COCA COLA 1.25L - €2.00
 • Max: 5

FREE Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 13248