Sale!

Combo FULL EXTRA – 13.90

16.25 13.99

Zgjedh Chimichanga-t

Petë 25cm të fërguara, të mbushura me mishin e zgjedhur, perime fajita (speca), kaçkavallë, fasule të kuqe dhe salsa të kuqe. Vjen me krem të bardhë. Fried 25cm tortillas, filled with chosen meat, fajita veggies, cheese, black beans and red salsa. Topped with sour creme.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20

Zgjedh Quesadilla-t

Petë 25cm të mbushura me mishin e zgjedhur, kaçkavallë, misër dhe salsa të kuqe, të pjekura në furrë apo toster. 25cm tortilla filled with chosen meat, cheese, corn and red salsa, toasted or baked in oven.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20

Tjera

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
 • Chips + 6 salsa të shtëpise
  Guacamole
 • Coca Cola 1.5L - €1.50
  5 x Mucho Refresh (pije të shtëpisë) - €2.00
  5x Sweet Taco (tako të ëmbla) - €3.50

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 8348
Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 23:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 23:00.