Sale!

Combo 6’loco – 17.90 | 3’loco – 9.90

21.54 17.90

Ndaje n'gjysë për 3'loco?

Zgjedh Taquitos

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish

Zgjedh Quesadillas

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.60
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.30
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.60
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.30

Zgjedh Taco't

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.50
  Veggie Guacamole
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.50
  Veggie Guacamole
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.99
  Djath i grirë
  Sallatë e Gjelbërt
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.99
  Djath i grirë
  Sallatë e Gjelbërt
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)

Tjera

 • Large chips + 3 salsa (sour creme, red salsa, chili salsa)
  5 x Sweet'n'Crunchy Tacos
  Shto Coca Cola 1.25L - €1.50
 • Small chips + 1 salsa
  3 x Sweet'n'Crunchy Tacos
  Shto Coca Cola 1.25L - €1.50

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 4768

You may also like…

Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë Hane-Shtune nga 10:30 deri 22:00.