Sale!

Combo 4’Loco – 12.90

14.90 12.90

Zgjedh Medium Burrito

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.50

Zgjedh Chimichanga

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20

Zgjedh Quesadilla

Petë 25cm të mbushura me mishin e zgjedhur, kaçkavallë, misër dhe salsa të kuqe, të pjekura në furrë apo toster. 25cm tortilla filled with chosen meat, cheese, corn and red salsa, toasted or baked in oven.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.50
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20

Tjera të përfshira

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Veggie - pa mish
 • Egg Burrito (ve, kackavall, avokado, miser, domate, salsa)
  Chips + 3x Salsas
  4x Sweet tacos
 • Coca Cola 1.25L - €2.00

Delivery ne krejt PRISHTINEN.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 8348