Sale!

Combo 4 Loco – 9.90

13.76 9.90

Mucho Bowl

Mucho Burrito Bowl është pjatë e bioedgradueshme, ë cili vjen me zgjedhjen tuaj të orizit, fasuleve, mishit, dhe të gjitha salsave të shtëpisë përfshirë guacamole-n e famshme. Mucho Burrito Bowl biodegradable bowl, which comes with your choice of rice, beans, meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.50
  Veggie - Me guacamole
 • Oriz i bardh cilantro-lime
  Oriz integral cilantro-lime
  Sallatë e Gjelbërt
  Asnjë
 • Fasule e kuqe
  Fasule e kaftë
  Asnjë
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €1.00
  Sallatë e Gjelbërt
  Djath i grirë
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)

Mucho 3'Tacos

Mucho Tacos përbëhen nga 3 copë tortilla të shtëpisë (15cm), dhe vjen me zgjedhjen tuaj të mishit dhe të gjitha salsave të shtëpisë përfshirë guacamole-n e famshme. Mucho Tacos are made of 3 pcs homemade tortillas (15cm), which come with your choice of meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.50
  Veggie - Me guacamole
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €1.00
  Sallatë e Gjelbërt
  Djath i grirë
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)

Mucho Quesadilla #1

Mucho Quesadilla përbëhet nga petë 25cm, të mbushura me djathë të grirë dhe të cilat mbështjellin zgjedhjen tuaj të mishit, pico de gallo (domate), misër, salsa të shtëpisë (djegëst apo jo), dhe shtesa tjera sipas kërkesës tuaj. Në fund, i gjithë produkti vendoset në toster, duke e shkrirë djathin dhe duke i ngrohë përbërësitë e brendshëm për një shije super unike. Mucho Bowl is a burrito packed on our unique bowl, which is a natyral, biodegradable bowl that preserves the freshness of the food. The bowl comes with your choice of rice, beans, meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.40
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.00
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.00
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.20
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.10

Mucho Quesadilla #2

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.40
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.00
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.00
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.20
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.10

Chips, Desserts, Fruits & Drinks

Kombinimi përfshinë 4 sweet'n'crunchy tacos, por ju mund të shtoni të tjera. Combo includes 4 sweet'n'crunchy tacos, but you may add homemade drinks, homemade refreshments and chips.

 • 4 x Sweet'n'Crunchy Tacos
  3 x Soups - €2.50
  3 x Fruits mix - €2.50

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 3675

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Combo 4 Loco – 9.90”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë Hane-Shtune nga 10:30 deri 22:00.