Chimichanga

2.99

Mucho Chimichanga

Chimichanga është burrito e fërgume e brenda e mbushun me plot përbërës t’shijshëm si: Mish pule (Mince +0.25€ | Barbacoa +0.5€) Kaçkavall Fajita (perime) Fasule të zeza Salsa e kuqe Sour Creme…Krejt këto t’mbështjelluna në petë 25cm. Chimichanga is a deep fried burrito that is filled with delicious ingredients such as: Chicken meat (Minced +0.25€ | Barbacoa +0.5€) Cheese Fajitas Black beans Red salsa Sour Creme… All of these wrapped on a 25cm tortilla.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.90
 • Shumë djegëst
  Pak djegëst
  Aspak djegëst
 • Aspak djegëstJu lutem keni parasysh se disa nga produktet më lartë kanë djegësti të vogël natyrale.

Chips, Desserts & Drinks

 • Sweet Taco - Anise - €0.89
  Sweet Taco - Choco - €0.89
  Large Tortilla CHIPS +2 salsa - €1.49
  Small Tortilla CHIPS +1 salsa - €0.99
  Extra GUACAMOLE - €0.99
  Salca Spicy Mayo (djegest, adobo, majoneze) - €0.30
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst) - €0.20
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst) - €0.20
  Salca Sour Creme (me hudhër) - €0.20
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.79
 • Coca Cola 0.33L - €1.00
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.00
  Fanta 0.33L - €1.00
  Schweppes 0.33L - €1.00
  Ujë Rugove 0.5L - €0.70
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.00
  Birra Peja 0.33L - €2.00
  Corona 0.33L - €3.00
  Desperados 0.33L - €3.00
  Tuborg 0.33L - €2.50

Delivery deri n'shpi, në krejt PRISHTINËN!

Për porositë deri 9.99 EUR delivery kushton 1 EUR ndërsa për 10 EUR e më shumë delivery është pa pagesë.

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 7757