Breakfast Burrito

1.99

Breakfast Burrito

Breakfast Burrito shërbehet vetëm nga 09:00 deri 12:00 dhe përbëhet nga: - vezë të tundura me avokado, - mish terur vici, - pico de gallo (sallatë me domate) - djathë i grirë - salce (spicy mayo apo sour creme)

  • Bone combo - shto kafe amerikane + sweet taco - €0.69
    Shto Choco Smoothie - €1.19

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 4799