Birria Tacos

4.49

Birria Tacos

Birria Tacos - 3 petë tortilla 15cm të marinuara ne lëng mishi dhe të përgaditura në skarë, me kaçkavallë të shkrirë dhe mish. Vjen me salcë dhe sallatë anash.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.70

Chips, Desserts & Drinks

Kompleto porosinë me pije, homemade pije freskuese dhe chips. Complete your order with drinks, homemade refreshments and chips.

 • Sweet Taco - Anise - €0.89
  Sweet Taco - Choco - €0.89
  Large Tortilla CHIPS +2 salsa - €1.49
  Small Tortilla CHIPS +1 salsa - €0.99
  Extra GUACAMOLE - €0.99
  Salca Spicy Mayo (djegest, adobo, majoneze) - €0.30
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst) - €0.20
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst) - €0.20
  Salca Sour Creme (me hudhër) - €0.20
  Mucho REFRESH - Citrus (Limon, Lime, Portokall) - €0.79
  Mucho REFRESH - Bosco (Fruta mali, Limon, Rrepë, Lime, Xhenxhefil, Portokall) - €0.79
 • Coca Cola 0.33L - €1.20
  Coca Cola Zero 0.33L - €1.20
  Fanta 0.33L - €1.20
  Schweppes 0.33L - €1.20
  Ujë Rugove 0.5L - €0.70
  Ujë i gazuar Radenska 0.33L - €1.00
  Birra Peja 0.33L - €2.00
  Corona 0.33L - €3.00
  Desperados 0.33L - €3.00
  Tuborg 0.33L - €2.50
  Coca Cola 1.25L - €2.00

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 11592