Sale!

Combo 5’Loco – 15.90

19.60 15.90

Mucho 4'Burritos

Mucho Burrito përfshinë tortilla 30cm të shtëpisë, e cila mbështjellë zgjedhjen tuaj të orizit, fasuleve, mishit, dhe të gjitha salsave të shtëpisë përfshirë guacamole-n e famshme duke arritur peshë rreth 500gr. Mucho Burrito includes a homademade 30cm tortilla, which comes wrapped with your choice of rice, beans, meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole, reaching around 500gr weight.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €2.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.00
  Veggie - Me guacamole
 • Oriz i bardh cilantro-lime
  Oriz integral cilantro-lime
  Sallatë e Gjelbërt
  Asnjë
 • Fasule e kuqe
  Fasule e kaftë
  Asnjë
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.99
  Sallatë e Gjelbërt
  Djath i grirë
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)

Mucho 3'Tacos

Mucho Tacos përbëhen nga 4 copë tortilla të shtëpisë (15cm), dhe vjen me zgjedhjen tuaj të mishit dhe të gjitha salsave të shtëpisë përfshirë guacamole-n e famshme. Mucho Tacos are made of 4 pcs homemade tortillas (15cm), which come with your choice of meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.00
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.50
  Veggie - Me guacamole
 • Pico de Gallo (me domate)
  Chili Corn (me misër, pak e djegëst)
  Perime Fajita (me speca dhe qepë)
  Guacamole (me avokado dhe qepë) - €0.99
  Sallatë e Gjelbërt
  Djath i grirë
  Salca Kuqe-Chili (shumë e djegëst)
  Salca Kuqe-Mild (pak e djegëst)
  Sour Creme (me hudhër)

Mucho 3'Quesadilla

Mucho Quesadilla përbëhet nga petë 25cm e ndarë në 3 copë, të mbushura me djathë të grirë dhe të cilat mbështjellin zgjedhjen tuaj të mishit, pico de gallo (domate), misër, salsa të shtëpisë (djegëst apo jo), dhe shtesa tjera sipas kërkesës tuaj. Në fund, i gjithë produkti vendoset në toster, duke e shkrirë djathin dhe duke i ngrohë përbërësitë e brendshëm për një shije super unike. Mucho Bowl is a burrito packed on our unique bowl, which is a natyral, biodegradable bowl that preserves the freshness of the food. The bowl comes with your choice of rice, beans, meat/veggie, and all the home salces including the famous guacamole.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €0.40
  Mince - Mish i grirë viçi - €0.20
 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule - €1.00
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule - €1.00
  Barbacoa - Mish i copëtuar viçi i përgaditur tradicionalisht për 6-8 orë - €1.20
  Mince - Mish i grirë viçi - €1.10

Mucho 6'Taquitos + Spicy Mayo

Mucho Taquitos vijnë 8 copë petë 15cm, duke mbështjellur mishin e pulës, djathin dhe fajita (specat) para se të fërgohen. Vijnë me salcën speciale Spicy Mayo (majoneze, adobo salsa, djegëst). Mucho Taquitos come in 8 pieces of 15cm tortillas, wrapping the chicken meat, cheese and fajita veggies before being fried. Also nicludes the special Spicy Mayo.

 • Adobo Chicken - Mish i marinuar pule
  Spicy Chicken - Mish i copëtuar dhe djegëst pule
  Mix Adobo & Spicy

Large chips and Sweet Tacos

Kombinimi përfshinë chips të madhe me 3 salsa, dhe 5 taco të ëmbla, por ju mund të shtoni të tjera. Combo includes large chips with 3 salsa, and 4 sweet'n'crunchy tacos, but you may add homemade drinks, homemade refreshments and chips.

 • 5 x Sweet'n'Crunchy Tacos
  Large chips + 3 salsa (sour creme, red salsa, chili salsa)

Product total

Options total

Grand total

Category: Product ID: 3675
Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 23:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 23:00.