Sale!

4’Loco Combo

18.60 14.99

🧀6x Quesadilla (copë) me Adobo pulë
🌮6x Birria Tacos me Barbacoa viç
🫔6x Taquito me Adobo pu
🥣4x Salsa sipas qejfit!
🍟+ Chips t’shpis
Kreeejt për 14.99 EUR!
🥤+ Coca Cola 1.25L (2 EUR)

Category: Product ID: 16211
Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 22:00 dhe vikendeve nga 11:00 deri 22:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 22:00 and on weekends 11:00 till 22:00
Close