Lokacionet

Pershendetje

Shiko lokacionet tona

Mucho Cantina

Rr. C / Enver Maloku, objekti "Alko Group", 10000 Pristina

Mucho Express

Rr. Luan Haradinaj 10000 Pristina

Në qendër, përballë policisë.

Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 22:00 dhe vikendeve nga 11:00 deri 22:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 22:00 and on weekends 11:00 till 22:00