KRIJO USHQIMIN TËND ONLINE

Bowl me mish viçi të zier tradicionalisht per 6-8 orë, burrito me mish pule, tacos me mish te grirë apo thjeshtë veggie me guacamole? A dëshiron edhe tortilla chips apo pije frutash fresuese? Të gjitha janë homemade!

Krijo produktin sipas dëshirës tënde ONLINE duke selektuar butonin më lartë, dhe ne ta sjellim te shpija!

Lokacionet

Photo: Besim Mydyti

Mucho Family

mucho-fam

Menu

Photo: Besim Mydyti

Premtimet tona të përhershme

Perberes te
fresket

Sherbim teshpejte

Pervoje unike

Buzeqeshje dhe
pozitivitet

#EatMucho

Kërkojmë falje, por momentalisht jemi të mbyllur. Ne punojmë çdo ditë nga 10:00 deri 22:00 dhe vikendeve nga 11:00 deri 22:00. We apologize, at this moment we are closed. We work every day 10:00 till 22:00 and on weekends 11:00 till 22:00
Close